Mbledhja e Keshillit te Basenit Fier

Agjensise se Menaxhimit te Burimeve Ujore zhvilloi mbledhjen e rashes te Keshillit te Basenit Fier. Krahas drejtueseve te institucioneve anetare te ketij keshilli pjesemarres ishte dhe organizata Horizont EU. Me statusin e degjuesit Horizont EU ne mbledhjen e radhes konstatoi nje burokraci dhe mungese serioziteti ne disa institucione si dhe shtrirjen e gjere qe ka […]

Zhvillohet mbledhja e pare e Komitetit te Menaxhimit te Zonave te Mbrojtura Mjedisore per Qarkun Fier

Diten e sotme ne institucionin e Prefektit te Qarkut Fier eshte zhvilluar mbledhja e konstituimit te Komitetit te Menaxhimit per Parkun Kombetar Divjake-Karavasta dhe ate te Parqeve Natyrore Pish Poro dhe Levan. Mbledhja e pare e Komitetit të Menaxhimit te Zonave te Mbrojtura Mjedisore per Qarkun Fier u drejtua nga Prefekti i Qarkut Fier Baki […]