Prene pyllin ne Zone te Mbrojtur/ AdZM Fier ndalon 4 persona ne flagrance

Ne nje kohe kur ndryshimet klimaterike kane marre vemendjen e tere globit duke shtuar thirrjet per mbrojtjen e natyres dhe per te mbjelle sa me shume peme, ne vendin tone vazhdojme te kemi persona qe guxojne te presin pyjet madje edhe ne Zonat e Mbrojtura. Nje krim mjedisor i paprecedente per PKDK eshte regjistruar kete […]

Gjueti ne Parkun Kombetar Divjake Karavasta/ Procedohen penalisht 4 persona

Pasditen e sotme stafi i AdZM Fier ne bashkepunim me Policine e Shtetit kane kapur ne flagrance e me pas arrestuar nje grup prej 4 personash qe kryenin gjueti ne zonen e Parkut Kombetar Divjake-Karavasta e cila duhet theksuar qe eshte nje zone e mbrojtur nder me te rendesishmet ne Ballkan. Sipas nje postimi te […]

Rangers-at e AdZM Fier bllokojne dy persona per gjueti te paligjshme ne PKDK

Rangers-at e AdZM Fier mengjesin e sotem kane bllokuar dy persona per gjueti te paligjshme brenda zones se Parkut Kombetar Divjake-Karavasta. Te dy personat jane kapur ne flagrance prane grykes se Lumit Semat duke kryer gjueti te paligjshme me mjete imituese. Lajmin e ka bere te ditur Drejtori i AdZM Fier z. Ardian Koçi ne […]