Gjueti ne Parkun Kombetar Divjake Karavasta/ Procedohen penalisht 4 persona

Pasditen e sotme stafi i AdZM Fier ne bashkepunim me Policine e Shtetit kane kapur ne flagrance e me pas arrestuar nje grup prej 4 personash qe kryenin gjueti ne zonen e Parkut Kombetar Divjake-Karavasta e cila duhet theksuar qe eshte nje zone e mbrojtur nder me te rendesishmet ne Ballkan. Sipas nje postimi te […]

Procedohen dy persona per gjueti te paligjshme ne Parkun Kombetar Divjake-Karavasta

  Moratoriumi i gjuetise i shpallur nga qeveria shqiptare ka vene ne gadishmeri te gjithe punonjesit e pyjoreve te Republikes se Shqiperise. Pavaresisht se shumica e gjuetareve jane ndergjegjesuar me kete ligj dhe kane bllokuar armet e tyre ka ende nga ata gjuetare qe shkelin ligjin dhe abuzojne. Nje rast i tille eshte konstatuar diten […]