Ndertimi ne tokat bujqesore – Lehtesohet procesi, konvertim automatik nga toke are, ne truall

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese ka miratuar disa ndryshime ligjore, që lehtësojnë procesin e marrjes së lejes së ndërtimit apo zhvillimit të tokës bujqësore, duke përcaktuar konvertimin automatik nga tokë arrë në tokë truall. Zv. ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Artan Shkreli argumentoi se kjo do të shmangë konfliktin institucional, që deri më tani ka sjellë […]