Zhvillohet mbledhja e pare e Komitetit te Menaxhimit te Zonave te Mbrojtura Mjedisore per Qarkun Fier

Diten e sotme ne institucionin e Prefektit te Qarkut Fier eshte zhvilluar mbledhja e konstituimit te Komitetit te Menaxhimit per Parkun Kombetar Divjake-Karavasta dhe ate te Parqeve Natyrore Pish Poro dhe Levan. Mbledhja e pare e Komitetit të Menaxhimit te Zonave te Mbrojtura Mjedisore per Qarkun Fier u drejtua nga Prefekti i Qarkut Fier Baki […]

Ermal Sefa refuzon manditin e deputetit per qarkun Fier

Vazhdon refuzimi i mandatit nga lista e deputeteve te qarkut Fier i demokrateve lushnjare. Ermal Sefa e ka refuzuar prerazi marrjen e mandatit te deputetit. Ja si shprehet ai pas refuzimit: Së pari, e refuzoj sot mandatin e deputetit, duke dëshmuar kështu kauzën e drejtë të opozitës së bashkuar përballë një kryeministri bajat e të […]