Rikthehet Agronews ne Radio Lushnja

Çdo te marte ora 13:00 me Shkelqim Bylykbashin do diskutohen tema dhe çeshtje teper te rendesishme per çdo fermer apo konsumator te prodhimeve bujqesore! Çmimet e uleta dhe renia e fuqise blerese po fundosin fermeret duke demtuar edhe ekonomine vendase. Pse po ndodh kjo situate? Çfare politikash subvencionimi ndjekin vendet e rajonit ne bujqesi? Keto […]

Kryetari i PD Lushnje ne “Udhekryq”, 21 Qershor ne Radio Lushnja

Data 15 qershor shenoje zgjedhjen e kryetarit te ri te deges se PD Lushnje, pamvaresisht krizes se thelle politike qe mbizoteron ne vend. Saimir Korreshi u votua si kryetar i PD-së në Lushnje. Ai fitoi me një diferencë të madhe votash kundrejt kandidatit tjetër në garë Pandi Boçi. Në zgjedhje votuan te gjithe krerët e […]