Psikologet/ Ja pse njerezit refuzojne distancimin social!

Megjithë paralajmërimet urgjente nga autoritetet e besueshme të kujdesit shëndetësor, bllokimet në qytetet kryesore dhe ligjet e miratuara për të zbatuar distancimin shoqëror, shumë njerëz ende nuk i marrin këto masa seriozisht. Çfarë fshihet pas kësaj mospërputhjeje në dukje të paqartë? Ekzistojnë disa faktorë të larmishëm kur bëhet fjalë për vendimin për të injoruar paralajmërimet […]

Klement Çela dhe Fisnik Qosja refuzojne KQZ-ne per mandatin e deputetit nga listat e PD

Vazhdon te refuzohet propozimi i KQZ per marjen e mandatit te deputetit nga lista e kandidateve te PD qarku Fier. Dy kandidatë të tjerë të PD refuzuan sot ftesat e KQZ duke e çuar në 102 numrin e refuzuesve. Klement Çela, i listës shumëmërore të Qarkut Fier dhe Fisnik Qosja i listës së Qarkut të […]

Fabrikat refuzojne grumbullimin e qumeshtit, Proteste neser ne Lushnje

Blektorët e Lushnjës i kthyen në shtëpi kovat me qumësht edhe këtë të martë. Pritën me orë të tëra buzë rrugës për t’ia dorëzuar qumështin fabrikave, të cilat kanë ndërprerë prej ditësh grumbullimin për shkak të uljes në 6 % të kompesimit të TVSH-së për fermerët. Priten më tepër se dy orë që dikush t’u […]