Qarkullimi gjate ‘shtetrrethimit’, policia sqaron oraret!

Policia e shtetit ka sqaruar përmes një deklarate shpërndarë mediave, oraret dhe mënyrën se si do të kryhet qarkullimi i automjeteve gjatë kësaj periudhe, ku qeveria ka ndërrmarr masa të ashpra më qëllimin parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend. Deklarata e plotë: Nisur nga fluksi i madh i telefonatave të qytetarëve drejt numrave të […]

Koronavirusi/ Fieri dhe Lushnja i binden masave ekstreme te shtetrrethimit

Masat ekstreme te shtetrrethimit te mara nga qeveria per te kufizuar perhapjen e Koronavirusit duket se po zbatohen nga qytetaret e Lushnjes dhe te Fierit. Qyteti i Fierit mengjesin e sotem eshte zgjuar me rruge pothuajse te zbrazura. Nuk ka pasur levizje te automjeteve ndersa bizneset kane qene te mbyllura. Edhe qytetarët e Lushnjes i […]

Tregu i fruta-perimeve Lushnje, ne funksion edhe gjate diteve te shtetrrethimit

Agronews.al pas mesazheve te shumta ne inboxin e faqes, ku fermeret interesoheshin te dinin nese Tregu i fruta-perimeve Lushnje do te ishte i hapur ne ditet e shtetrrethimit te vendit si pasoje e Koronavirusit, morem konfirmimin se ky treg do te funksionoje normalisht por ne kushte te rrepta higjenosanitare. N/Kryetari i Bashkise Lushnje Genti Nushi […]