COVID-19/ New York nis te marre fryme, Spitalet po i kthehen normalitetit

Shteti i New York-ut duket se po çlirohet nga makthi i koronavirusi duke patur nje numer teper te ule te viktimava diten e sotme. Gjithashtu edhe gjendja e spitaleve po kthehet ne normalitet. Spitali i përkohshëm i Ushtrisë amerikane në Qendrën Jacob K. Javits në Manhattanin perëndimor është mbyllur të Premten pas trajtimit të afro […]

Spitalet dhe klinikat private vihen ne funksion te “luftes” me COVID-19

Në varësi të dinamikës së spitalizimit të të prekurve nga Covid-19, me urdhër të ministrit përgjegjës për shëndetësinë, vendosen në dispozicion edhe strukturat private spitalore, ambulatore, hoteliere, autoambulancat dhe personeli përkatës, shëndetësor e mbështetës. “Moszbatimi i këtij urdhëri dënohet me gjobë në masën 5 000 000 (5 milionë) lekë. në rast mosbindjeje pas vendosjes së […]