Reklame:

Erald Shulla, brezi i ri qe do te sjelli ndryshimin

Pas 23 vitesh rikthehet serish i ftuar i gazetarit Shkelqim Bylykbashi. Ka nje te vecante e qe shoqerohet me histori mediatike ne jeten e tij.

Eraldi eshte nder te intervistuarit e pare te bera po nga gazetari Bylykbashi ne marsin e larget te vitit te mbrapshte 1997.
Sapo ishte krijuar TV 4plus dhe intervista kishte ne fokus Eraldin dhe mendimi i tij per shkollat qe ishin mbyllur dhe si e kalonte kohen e lire.

Angazhimet ne forumin Rinor te PD Dega Lushnje, studimet ne fakultetin e gazetarise ne Universitetin e Tiranes, angazhimi ne strukturat drejtuese po te PD dhe forumeve te saj si student dhe me pas si banor ne njesine 7 e kane sprovuar e pjekur politikisht.

Pas 23 vitesh investim e kontribut politik te panderprere Eraldi vjen ne Lushnjen qe e lindi dhe e rriti per ti sherbyer ne pozicionin e deputetit ne zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Gjyshi i tij Hekuran Zhiti dhe daja i tij Visar Zhiti kane kontribute te medha artistike e politike per qytetin e Lushnjes.

Humori i holle dhe krijimet e interpretimet e Hekuran Zhitit ne ngritjen e Estrades se Lushnjes jane thelbesore. Visar Zhiti njihet si poeti rebel qe nuk ju nenshtrua sigurimit dhe sistemit komunist me famekeqit ne Europe.

Kontributi artistik, politik e diplomatik i Visarit njihet tashme nga te gjithe shqiptaret.

Erald Shulla eshte trashegimtar i denje i ketyre figurave te shquara ndaj edhe nuk ka si te jete ndryshe, por vazhdues i vepres dhe kontribues i perkushtuar.

Qytetaret e Lushnjes por edhe te Shqiperise duhet te tregohen besimplote ndaj ketyre te rinjve te cilet jane brezi i ndryshimit dhe ndertimit te Shqiperise Europiane qe enderrojme prej 30 vjetesh.