Reklame:

Si te kultivoni kerpudhat ne menyre natyrale!

Substrati i kashtës dhe ujitja janë thelbësore për kultivimin e kërpudhave, të cilat rriten të mbrojtura nga klima e jashtme. Ne videon e meposhtme eshte nje dokumentar  në fabrikat e prodhimit te kerpudhave në provincën e Riminit ne Itali.

Nga këtu vjen rreth 14% e prodhimit kombëtar dhe kompanitë vendase kanë ngritur konsorciumin ‘Funghi delle terre di Romagna’ për të përballuar së bashku sfidat e tregut. Loredana Alberti tregon sesi të arrijmë tek produkti përfundimtar.

https://www.agrifoodtoday.it/video/km-italia/funghi-gambero-rosso.html