Reklame:

PD Divjake voton 6 kandidatet per deputet

Ashtu si ne te gjithe vendin edhe ne Divjake  Partia Demokratike ka zhvilluar nje proces te gjere te perzgjedhjes se emrave per deputete ne zgjedhjet e ardhshme parlamentare. PD divjake ka publikuar listen e kandidateve te cilet kaluan filtrin e komisionit te vleresimit te kandidateve i krijuar posacerisht per kete proces i cili po zhvillohet per here te pare ne PDSH.
Me vendim te Komisionit te Vleresimit te Kandidateve, lista e kandidateve qe sipas nenit 62 te Statutit te PDSH permbushin te gjithe elementet e nevojshem per ecurine ne karriere, per perfaqesim politik te Partise Demokraike, ne nivel qendor apo lokal, qe kalojne fazen e dyte dhe I NENSHTROHEN KONSULTIMIT ME ANTARESINE, ne Degen Divjake, Qarku Fier, eshte si me poshte:
1 – Ardian Shurdhaqi
2 – Artan Murrizi
3 – Elisabeta Rredhi
4 – Gezim Hoxha
5 – Ilda Dhori
6 – Mateo Gorea