Reklame:

Tevatronic/ Kontroll automatik 3D per vaditjen, ul kostot dhe kursen kohen e fermerit!

Tevatronic, një kompani izraelite, ka zhvilluar një Kontrollues të Vaditjes 3D për të zgjidhur një nga problemet kryesore të fermerit – nevojën për të vendosur kur fillon dhe ndalon vaditja, për të parandaluar vaditjen e tepert ose te paket, dhe duke marrë parasysh shumë faktorë të tillë si lloji i kulturës, moti, lloji i tokës, faza e rritjes, etj.

Tevatronic ka zhvilluar harduerin dhe softuerin e saj të bazuar në Cloud për t’i mundësuar fermerëve kontrollin më të saktë mbi një nga faktorët më të rëndësishëm në procesin e rritjes – nivelin e stresit të bimës. Duke kontrolluar këtë parametër me vaditje precize fermerët që përdorin sistemin Tevatronic kanë gjeneruar rendimente më të mëdha dhe ulje drastike të materialeve hyrëse (ujë dhe pleh). Sistemi është i lehtë për t’u instaluar dhe për t’u përdorur, është i zbatueshëm për çdo kulturë që përdor ujitje me pika. Përfitimet kryesore të sistemit janë:

  • Reduktimi i materialeve hyrëse (deri në 75%)
  • Rritja e rendimentit (deri në 25%)
  • Reduktimi i sëmundjeve kërpudhore të tokës.
  • Ulja e ndotjes së tokës nga plehrat.
  • Zgjidhje perfekte për fermerët me më pak përvojë.

   Per me shume shikoni videon ose klikoni ne linkun e meposhtem
   https://tevatronic.net/