10 ushqimet me te shendetshme per njeriun

Këto ushqime janë paketat më të çmuara të lëndëve themeluese të shëndetit,. Agrumet Ja pse bëjnë mirë: Vetëm një portokall përmban 100% të nevojave ditore në vitaminë C. Vitamina C rrit kolesterolin e mirë dhe na forcon kockat. Flavonoidet e agrumeve ndihmojnë në ndaljen e rritjes së qelizave kanceroze dhe veprojnë si anti-inflamator. Këshillë: Shtoni një fetë […]