AKU: Asgjesohen 19 ton ushqime dhe merren mostra per prani pesticidesh

Trupat e inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit po vijuar punën në terren në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorime në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së COVID-19. Në zbatim të Planit të Marrjes së Mostrave, janë marrë 30 mostra në të gjithë vendin, në fruta-perime për prani të mbetjeve pesticide, si dhe mostra […]