Media amerikane: Ja pse duhet te vizitoni Shqiperine perpara se te behet shume e frekuentuar!

Shqipëria është një nga ato vendet që shumë turistë e harrojnë se ekziston. E vendosur në Europën Jugore, përtej detit nga Italia është në jug të Kroacisë dhe në veri të Greqisë. Është vërtet vendi më i mirë që mund të shkonit ndonjëherë me pushime. Kështu shkruan në një artikull siti amerikan “Buzzfeed.com”, i cili […]