“Blockchain” – Me teknologjine e IBM konsumatori zbulon vete vertetesine e vajit te ullirit

Një nga prodhuesit më të mëdhenj të vajit të ullirit në Mesdheun Jugor, CHO i Tunizisë, është bashkuar me IBM për të verifikuar vërtetësinë e vajit të saj ulliri Terra Delyssa. Duke përdorur teknologjinë blockchain të IBM, një bazë të dhënash të koduar, të decentralizuar e përdorur për të ndjekur dhe dokumentuar cdo dergese te […]

Fabrika e vajit “Matjani”, cilesi e garantuar per fermeret dhe konsumatoret

Fabrika e vajit “Matjani” prej 3 vitesh ne treg ka krijuar nje emer te mire ne gjithe rajonin e Lushnje – Rrogozhine – Peqin. Me nje kapacitet perpunues 20 kv/ore kjo linje eshte teknologji e fjales se fundit ku cdo proces eshte elektroniko-mekanik. Te gjithe klientet jane te kenaqur si me cilesine e vajit po […]