Ullinjte ne pritje te vjeljes, mungon fuqia punetore! 20,000 leke vjelja e nje kv!

  Ullinjte ne pritje te vjeljes, mungon fuqia punetore! 20,000 leke vjelja e nje kv! Vjelja e ullinjve eshte kthyer ne nje makth per te gjithe fermeret! Pemet te mbushura me kokrra te cilat presin te vilen jane kthyer ne nje stres te vertete per cdo familje qe ka ne pronesi ullinj. Cmimi i grupeve […]

Specialisti i bimëve në Agronews, e martë ora 13:00 në radio Lushnja

Dritarja më e re e bujqësisë, emisioni Agronews në radio Lushnja këtë javë do të këtë të ftuar specialistin e bimëve Agim Torromani. Të gjithë fermerët do njihen me praktikat dhe kujdesin që duhet të tregojnë në rritjen e kulturave bujqësore. Këshillat e specialistit do të mund ti dëgjoni në Radio Lushnja të martën në […]

Radio Lushnja me një program të ri, Agronews!

Agronews është programi më i ri në Radio Lushnja. Që nga titulli kuptohet që kjo hapësirë i kushtohet bujqësisë dhe agroturizmit e gjithshkaje që përfshihet në këto dy fusha me shtrirje e hapësira pa fund si dhe me zhvillimet që kanë si sektorë të rëndësishëm e jetikë për vendin tonë. Agronews është bashkëpunim i portalit […]