WWF ngre alarmin, 50 vitet e fundit popullsia e botes se eger ka rene me 68%

Organizata Botërore për Mbrojtjen e Natyrës (WWF) ngre alarmin mbi rrezikun që po i kanoset botës së egër. Në një raport të fundit nga WWF thuhet se popullsia e botës së egër humbi rreth dy të tretat e saj gjatë pesëdhjetë vitet e fundit si rrjedhojë e shkatërrimit të mjedisit. Për të ndaluar këtë prirje […]

BSH: Papunesia eshte rritur dhe te ardhurat kane rene tek familjet me 2019

Mbi 2000 familje të vrojtuara nga Banka e Shqipërisë raportuan rënie të punësimit, të ardhurave dhe shpenzimeve në gjashtë muajt e parë të vitit. Rezultatet e vrojtimit treguan se niveli i përgjithshëm i të ardhurave dhe shpenzimeve të familjeve ka rezultuar në rënie gjatë periudhës. Gjithsesi, rënia e shpenzimeve ka qenë disi më e theksuar […]

6 rregulla ngrenieje, per te rene shpejt ne peshe

Procesi i humbjes se peshes nuk ka te beje gjithmone me dietat e lodhshme dhe me ushtrimet fizike. Mjeket thone se ne shumicen e rasteve, per te humbur peshe, mjafton nje normalizim diete. Ushqimi i shendetshem dhe konsumi i sasise se nevojshme ditore jane te vlefshme. Fibra Me konsumin e fibrave normalizohet mikroflora e zorreve. […]