“Patate dhe domate ne nje bime te vetme” – Ja si ti kultivoni!

Pomato është lloji i ri i bimës hibride të krijuar me shartimin e patates dhe domates për të kursyer hapësirën. Pomato është bimë e cila njëkohësisht bën patate nën tokë ndërsa domate mbi tokë! Kultivimi i këtyre dy bimëve si një kulturë është praktikë e zakonshme dhe e vjetër e kopshtarëve të cilët përballen me […]