“ZDRAVA Kompani” – Model suksesi per tu ndjekur nga te tjeret!

Zdrava eshte nje kompani lider per grumbullimin dhe perpunimin e fruta – perimeve. Produktet dhe cilesia e larte e tyre kane zgjeruar dukshem tregun fale rritjes se cilesise dhe sasise se perpunuar. Teknologjia e re dhe bashkekohore e sapo investuar nga vellezerit Zdrava dhe financime te skemes se IPARD ka sjelle ndryshime pozitive ne gjithe […]

Firma “ZDRAVA” ndryshon teknologjine perpunuese

Nga nje linje te hjeshte perpunimi vite me pare, sot Kompania “Zdrava” ka arritur nivele te larta cilesie dhe sasie perpunimi. Asnje ambicie nuk mund te realizohet pa plotesimin e disa e elementeve shoqerues si lenda e pare, teknologjia e perpunimit apo teknologjia si proces i rritjes se rendimentit dhe uljes se kostos ne kohe […]