Reklame:

“ZDRAVA Kompani” – Model suksesi per tu ndjekur nga te tjeret!

Zdrava eshte nje kompani lider per grumbullimin dhe perpunimin e fruta – perimeve. Produktet dhe cilesia e larte e tyre kane zgjeruar dukshem tregun fale rritjes se cilesise dhe sasise se perpunuar. Teknologjia e re dhe bashkekohore e sapo investuar nga vellezerit Zdrava dhe financime te skemes se IPARD ka sjelle ndryshime pozitive ne gjithe zinxhirin e prodhimit.

Duke filluar qe nga logo e produkteve e deri tek eksporti ne USA, Suedi dhe vende te reja te hartes se botes se zhvilluar te cilat jane ne proces negocimi. Zdrava tashme edhte nje kompani me te cilen mburret çdo nivel i larte i administrates shteterore deri tek emigrantet te cilet lumturohen kur shohin logon dhe konsumojne produktin e vendit te tyre te origjines, Shqiperine. Made in Albania per Zdrava kompani tashme eshte nje histori suksesi qe cdo dite rrit srandartet dhe sigurine e produkteve te saj.
Nisur nga ky sukses dhe imazh pozitiv ne rritje jane te shumte kureshtaret dhe te apasionuarit e sektorit te cilet teknologjine e implementuar tek Zdrava nuk e kane imagjinuar as ne enderrat e tyre.

Enver Tabaku eshte nje specialist kimist ne pension por aktiv ne profesion. Prej vitesh Enveri jep kontributin e tij ne sektorin e perpunimit te qumeshtit dhe produkteve te tjera ku hyn profesioni i tij. Me nje experience 50 vjecare njeh çdo investitor dhe ecurine e tij nga vitet 90 e ne vazhdim. Vizita e tij ne Kompanine Zdrava ishte nje mrekulli te cilen e perjetoi me shume emocion.

Revolucioni teknologjik, menaxhimi i suksesshem dhe konceptet e avancuara ne sektorin e perpunimit te shoqeruar me nje treg te shkelqyer çka finalizon mundin dhe djersen e nje zinxhiri te madh njerezish te perfshire ne kete proces qe nga fermeri prodhues deri tek konsumatori. Ajo çfare e ben akoma edhe me te vleresuar kete kompani eshte fakti qe femijet e tyre po investohen ne studime rreth sektorit ku prinderit kane ndertuar me shume sakrifica e mundime kete perandori qe ata do te trashegojne.

“Asnjehere nuk ka qene problem per ne shitja” – thote Arbeni Zdrava, nje nga bashkepronaret – “pasi cilesia ka qene prioriteti yne kryesor. Kjo na ka siguruar vazhdimesine dhe suksesin. Puna jone nuk njeh pushime apo nderprerje pasi ne cdo stine zona e Shqiperise ka nje produkt qe eshte lende e pare per ne”.

Enver Tabaku i emocionuar dhe mrekulluar nga realiteti dhe ecuria vleresoi kompanine dhe gjate bashkebisedimit profesional kuptoi edhe njohurite e larta te specialisteve dhe stafit te punonjesve.

“Ndihem i vleresuar per kohen qe me kushtuat dhe krenar per arritjet e Kompanise ZDRAVA. Ju lumte dhe suksese, kam mbetur pa fjale. Gjithshka ne perfeksion, enderra e çdo teknologu dhe inxhinieri per kushtet e punes dhe teknologjine”. – e mbylli turin e tij te vizites dy oreshe Enver Tabaku.