“ZDRAVA Kompani” – Model suksesi per tu ndjekur nga te tjeret!

Zdrava eshte nje kompani lider per grumbullimin dhe perpunimin e fruta – perimeve. Produktet dhe cilesia e larte e tyre kane zgjeruar dukshem tregun fale rritjes se cilesise dhe sasise se perpunuar. Teknologjia e re dhe bashkekohore e sapo investuar nga vellezerit Zdrava dhe financime te skemes se IPARD ka sjelle ndryshime pozitive ne gjithe […]

Mireqenia, ku jemi krahasuar me te tjeret?

Shifrat janë mënyra më e mirë për të ilustruar mirëqënien e vërtetë të një vendi. Për Shqipërinë, shifrat nuk janë aspak bujare, pasi janë të detyruara të tregojnë realitetin. Dhe realiteti nuk është aspak me ngjyra. Një sërë publikimesh të ndryshme nga agjencitë e huaja, që ofrojnë një bazë të mirë krahasimore, tregojnë se, në […]