Zjarrfikesit e Lushnjes ne grupet e kerkim-shpetimit ne Durres

Situata e dhimbshme dhe dramatike te cilen po e perjeton jo vetem qarku i Durresit dhe Tiranes dhe familjaret e prekur nga termeti por e gjithe shqiperia dhe kudo ku ka shqipetar jane solidarizuar dhe bashkuar me dhimbjen e tyre. Shefi i Sherbimit Zjarrfikes te Bashkise Lushnje z. Fatmir Bozi i cili ndodhet ne Durres […]