Reklame:

Gjimnazi “18 Tetori” 10 dite kohe per regjistrimet

Duke nisur prej dates 2 shtator e deri ne daten 13 shtator ne gjimnazin me te madh te qytetit te Lushnjes “18 Tetori” do te nisin regjistrimet per klasat e 10-ta. Te gjithe nxenesit e interesuar per te vazhduar arsimimin dhe formimin e tyre ne kete gjimnaz, mjafton te paraqiten ne ambjentet e shkolles ne keto data bashke me deftesen e klases se 9-te

“18 Tetori” eshte gjimnazi me i kerkuar per shkak te nivelit te larte te mesimdhenies nga nje staf akademik me pervoje dhe qe ka nxjerre studente ekselente ne shume profile dhe qe sot japin kontributin e tyre ne nivele te larta menaxhimi si brenda po ashtu edhe jashte vendit.