Defekt ne tubacionin kryesor, UKL njofton nderprerjen e ujit ne Lushnje

Dëmtohet tubi 50-vjeçar i ujësjellsit, spostohet orari i furnizimit për zonën e unazës.Nje defekt i rende ka ndodhur diten e sotme  ne tubacionin kryesor te furnizimit me uje te qytetit te Lushnjes.

Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje me ane te nje njoftimi ne rrjetin social facebook ka bere te ditur se linja kryesore nga pompat e Konjatit deri ne Lushnje ka pesuar nje defekt dhe per pasoje diten e neserme qyteti i Lushnjes do te kete nderprerje te furnizimit me uje duke filluar nga ora 9:00.

Me poshte keni njoftimin e plote te UKL:

Njoftim!
Per shkak te nje difekti ne tubacionin kryesor ( linja Konjat- Lushnje) do te kete nderprerje te furnizimit me uje per abonentet nga ora 09:00 e mengjesit te neserm deri ne nje njoftim te dyte. Faleminderit per mirekuptimin.