Reklame:

Njoftim i UKL – Nis furnizimi me uje i qytetit

Ujesjelles Kanalizime Lushnje sh.a. njofton te gjithe abonentet e qytetit te Lushnjes se eshte kryer ne kohe rekord defekti i rende i linjes kryesore te nga Konjati dhe tashme ka nisur furnizimi me uje ne qytet.
Me poshte keni njoftimin e plote:

Njoftim!
Ka filluar shperndarja per abonentet e qytetit. Aktualisht po furnizohet zona e rehabilituar (lagjet S.Libohova, G.Muco, L.Dhamo), zona e Spitalit, Karbunara dhe Savra.

Ne oren 22:00 fillon shperndarja dhe per lagjen 18 Tetori.