Reklame:

Njoftim i Ujesjellesit Lushnje, spostohet orari i furnizimit me uje

Si pasoje e remonteve dhe stakimit te energjise elektrike nga ana e OSHEE-se , UKL nepermjet nje njoftimi ne rrjetin social facebook njofton abonentet e qytetit te Lushnjes se do te kete nje spostim te furnizimit me uje.
Njoftimi i plote:
Sipas njoftimit te OSHEE Lushnje per stakimin e energjise elektrike nga ora 08:00-16:00 (Stakimi dhe tokezimi i Zbarrave 6kV ne Nenstacionin Lushnje e vjeter dhe Linjes 35 kV L30-10 Plasmas) do kete spostim te orarit te furnizimit me uje nga Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje.
Faleminderit per mirekuptimin.

 

Sipas njoftimit te OSHEE Lushnje per stakimin e energjise elektrike nga ora 08:00-16:00 (Stakimi dhe tokezimi i Zbarrave…

Gepostet von Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje am Donnerstag, 31. Oktober 2019