Reklame:

Lushnje/ Rete e tymit mbulojne qytetin

Re te medha tymi dhe bloze e mbetje djegjesh nga zjarri pushtuan Lushnjen ne oret e mbremjes. Flaket dilnin mbi rrugen e ish fabrikes Volalba se dikurshme apo drejt Allprenajt.

I qellimshem apo aksidental bloza pershkoi gjithe shetitoren ne ajer duke mbushur rruget dhe banesat deri ne qender te qytetit. Era duket e ndihmonte por çuditerisht zjarri vazhdonte te perlante i qete çdo bimesi ne ane te rruges.

Mushkerite e njerezve jane imunizuar nga ererat e shumta qe sjell industria e paket e qytetit. Ne Tirane, banoret e Peze Helmesit nuk lejuan te ndertohej nje linje asfalti disa kilometra larg fshatit pasi era do te helmonte banoret dhe kontaminonte bimesine.

Ne Lushnje qytetaret bashkejetojne me linjen e asfaltit ne mes te qytetit dhe askush nuk thote nje gjysem fjale.