Prodhimi i grurit/ Fermeret vendas nuk mbulojne as gjysmen e konsumit!

Prodhimi i drithrave të bukës gjatë vitit 2020 ka pasur një tendencë rritjeje me 2.7 për qind krahasuar me një vit më parë, por edhe me vitin 2018 dhe pse nivelet mbeten të ulëta në raport me nevojën për konsum të brendshëm.  Sipas të dhënave të publikuara nga INSTAT, “Shqipëria në shifra, gjatë viti që […]

Lushnje/ Rete e tymit mbulojne qytetin

Re te medha tymi dhe bloze e mbetje djegjesh nga zjarri pushtuan Lushnjen ne oret e mbremjes. Flaket dilnin mbi rrugen e ish fabrikes Volalba se dikurshme apo drejt Allprenajt. I qellimshem apo aksidental bloza pershkoi gjithe shetitoren ne ajer duke mbushur rruget dhe banesat deri ne qender te qytetit. Era duket e ndihmonte por […]