Reklame:

Alb-Trans/ Njoftim per menyren e levizjes se pasagjereve Shqiperi-Greqi!

Njoftim per menyren e levizjes se pasagjereve Shqiperi-Greqi !

Sipas njoftimit te bere nga Qeveria Greke, te gjithe personat qe do te udhetojne nga Shqiperia ne Greqi, duke filluar nga data 17 Gusht, duhet te jene te pajisur dhe me testin PCR, i cili duhet te behet te pakten 72 ore para nisjes.

ALB TRANS JU VJEN NE NDIHME TE GJITHE KLIENTEVE TE SAJ, DUKE BASHKEPUNUAR ME LABORATORIN E CERTIFIKUAR INTERMEDICA PER KRYERJEN E TESTIT

Cdo pasagjer i pajisur me bileten e Alb Trans, qe kryen testin prane ketij laboratori do te perfitoje ulje cmimi.
Pergjigjia e testit del 36-48 ore mbasi behet testi.
Te gjithe pasagjeret duhet te kene me vete pergjigjen negative te tamponit (PCR) per Covid-19

Gjithashtu ne piken kufitare te Kakavijes te gjithe qytetaret qe kalojne duhet te kene te plotesuar
Protokollin e Mberritjes ne Greqi (PLF ) qe mund ta plotesojne falas prane cdo zyre te Alb Transit !

Per cdo informacion shtese na kontaktoni ne numrat e telefonit :
Tirane ,Albania
0694004075
0694004079