Reklame:

Fermat vertikale per kultivimin e frutave dhe perimeve (VIDEO)

Aeroponics rrit frutat dhe perimet më shpejt, më lirë dhe më mirë.

Bujqësia vertikale me Kopshtet e Kullave jane në ‘rritje’ dhe me të drejtë. Ju mund të rritni një shumëllojshmëri të bimëve me rreth 90% më pak ujë.
Gjithashtu kërkon 10 herë më pak hapësirë kështu që mund të mbjellesh shumë më tepër bime në një zonë më të vogël. Kjo do të thotë të rritesh lehtësisht bimë të freskëta, fruta, perime dhe lule. Ndiqni videon e meposhtme per te pare mrekullite e kesaj menyre kultivimi.