Konsumojme 1.6 kg mish pule ne vit?! Eurostat: Shqiperia prodhon formalisht vetem 4800 ton ne vit

Të dhënat më të fundit të Eurostat tregojnë se thertoret dhe pularitë në vendin tonë kanë nxjerrë në treg 4.8 mijë tonelata mish pule përgjatë vitit 2018, pra rreth 5 mijë ton. Ky është niveli i tretë më i ulët në Europë pas Maltës dhe Malit të zi, tregojnë të dhënat e Eurostat. Në këto […]