Shtohen vizitoret ne Divjake, banoret kerkojne certifikim si guida

Rreth 40 mije vizitorë ishin në parkun kombëtar të Divjakës në një muaj.  Zyrtarisht  kjo shifër konsiderohet më e larta që është regjistruar ndonjëherë.  Edhe sot në këtë park gjen shumë vizitorë. Disa e kanë për herë të parë. Në ditë pushimi dhe festash, nxënës shkolle nga Divjaka vijnë dhe u shërbejnë si guidë vizitorëve.  […]