Si te evitoni kilet e teperta gjate festave?

Ne nuk jemi gjithmonë të uritur dhe ushqehemi për nevojë. Shpesh e bëjmë atë veç për shije, deri në atë pikë saqë nëse do të mund të zgjidhnim, do të hanim vetëm atë që na pëlqen. Ndjenja e urisë, në të vërtetë, varet nga mekanizma shumë komplekse, të gjithë të lidhur së bashku, tek të […]

Alkoli i tepert gjate festave, shkakton probleme ne organizem!

Gjatë festave të fundvitit, shumë njerëz kanë tendenca ta teprojnë me alkool dhe të pinë gjatë shumicës së ditëve, pa qenë të vetëdijshëm për efektet që mund të shkaktojë në trupin e njeriut. Po cilat janë efektet që shkaktohen në trup nëse pini alkool çdo ditë për një muaj? Shëndeti i zemrës Konsumimi i tepërt […]