Dita e Tokes/ Ndyshimet e klimes kerkojne reagim global!

Dita e Tokës, e festuar çdo vit në 22 Prill, do të shohë përsëri më shumë se 1 miliard njerëz në të gjithë botën që marrin pjesë në aktivitete për të tërhequr vëmendjen për urgjencën e krizës së klimës dhe degradimin e mjedisit dhe nevojën për veprime të menjëhershme. Ky vit paraqet një mundësi të […]

Rritja e konsumit global te mishit po sjell perfitime te habitshme

Ndërkohë që afrikanët bëhen më të pasur, ata do të konsumojnë më shumë mish, do të jetojnë më gjatë dhe shëndetshëm Gjërat ishin ndryshe 28 vjet më parë, kur Zhou Xueyu dhe burri i saj u zhvendosën në Pekin, duke u larguar nga provinca bregdetare e Shandongut dhe filluan tregtinë e mishit të freskët të […]