Çmimet e domates ne bursen e Europes Jug-Lindore

Luhatjet e medha te çmimeve ne kete periudhe pandemike dhe izolimi kane perfshire te gjithe bote. Eksperti Ilir Pilku ka publikuar çmimet e domates ne bursen e Europes jug-lindore ku vihet re se jane te njejta me ato ne tregun vendas per kete periudhe. Vendet si Polonia, Rusia dhe Ukraina aktualisht ne marketet e tyre […]