Studimi/ Karantina ul nivelin e karbonit, por ende e pamjaftueshme

Një diskurs mjedisor po shfaqet mes pandemisë së koronavirusit: Shumë vende kanë ndalur fluturimet dhe shume te tjere nuk po shkojnë drejt punës me makina, duke çuar në një rënie drastike të emetimeve të karbonit. Një studim i publikuar në revistën Nature Weather Change zbulon se emetimet globale të karbonit në ditë në prill ishin […]