Pamjaftueshmeria e ujit, Nje nga sfidat me te medha te kohes sone

Nëse nuk i ndryshojmë zakonet tani, kërkesa globale për ujë mund të rritet me 50 për qind deri në vitin 2030. Ndërsa popullata globale vlerësohet të arrijë në 10 miliardë njerëz deri në vitin 2050, kërkesa për ushqim, dhe me të kërkesa për ujë, pritet të rritet. Uji është thelbësor për prodhimin bujqësor dhe sigurinë […]