Dita Botërore e Rangers

31 korriku është Dita Botërore e Rangers  ditë e cila përkujton ato Rangers të vrarë apo të plagosur, punën vetëmohuese të rangersave në mbrojtje të pasurive natyrore dhe kulturore të planetit tonë. Në kuadër të ditës Botërore të Rangers, Administrata e Zonave të Mbrojtura Fier me suportin e projektit JICA realizoi një aktivitet mjedisor me […]

Lushnje, Zjarr prane varrezave te qytetit

Prej disa orësh, një vatër zjarri po djeg një sipërfaqe të madhe me bimësi të egër në luginën e përroit Kasharaj prane varrezave te qytetit në Lushnje. Sipas burimeve paraprake nga pergjegjesi i PMZSH Lushnje Fatmir Bozi zjarri mund te jete shkaktuar nga ndonje qiri i ndezur ne varreza dhe me pas ka perfshire pjesen […]