Dita Botërore e Rangers

31 korriku është Dita Botërore e Rangers  ditë e cila përkujton ato Rangers të vrarë apo të plagosur, punën vetëmohuese të rangersave në mbrojtje të pasurive natyrore dhe kulturore të planetit tonë. Në kuadër të ditës Botërore të Rangers, Administrata e Zonave të Mbrojtura Fier me suportin e projektit JICA realizoi një aktivitet mjedisor me […]

HEU prezanton projektin “Nxitja e te rinjve per perdorimin e Medias Sociale dhe vullnetarizmit per nje mjedis te qendrueshem”

“Nxitja e te rinjve per perdorimin e Medias Sociale dhe vullnetarizmit per nje mjedis te qendrueshem” ishte projekti qe Horizont EU prezantoi me  20 Korrik ne takim me te gjithe aktoret e projektit i cili eshte i financuar nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC). Ne kete tryeze e rrumbullaket per prezantimin e projektit ishin te […]

Vinventions – Tapat e veres pa mbetje ne mjedis

Në ditët e Samitit të Kombeve të Bashkuara për Klimën, bota e verës po fillon gjithashtu sfidën e saj për të promovuar ekonominë rrethore dhe për të zvogëluar mbeturinat. Përmes hulumtimeve dhe inovacioneve teknologjike të zhvilluara nga Vinventions, një lider botëror në prodhimin e mbylljeve të verës, e cila u ofron prodhuesve një sërë zgjidhjesh me […]