Reklame:

Resuli: “Karteli” po shkatërron blegtorinë në Shqipëri

Ervin Resuli, ekspert bujqësie njëkohësisht edhe president i urdhrit të mjekut veterinar vijon të publikojë problemet me të cilat janë duke u përballur blegtorët në Shqipëri.


Në një intervistë televizive në MCN ai tha se u bënë tashmë 4 vite që blegtorët kanë probleme dhe se fermerët e kanë denoncuar situatën te Autoriteti i Konkurrencës por nuk kanë marrë asnjë përgjigje. Sipas tij një grup i strukturuar operon për interesa të ngushta dhe blegtori nuk ka asnjë mbështetje nga shteti dhe kjo ngjan si skemat piramidale të ‘97.
Intervista e Plotë: