SHBA: Domate e re per bujqesine urbane, piqet per 40 dite!

Domatja e modifikuar gjenetikisht piqet më shpejt dhe kërkon më pak hapësirë ​​sesa domatet tradicionale kacavjerrese. Studiuesit në Laboratorin Cold Spring Harbor Laboratory me qendër në SHBA kanë zhvilluar një lloj domate që piqet më shpejt sesa varietetet tradicionale të domates. Bima e re e domates ka shkurtuar kohen, ajo rritet më shpejt dhe kërkon […]