Eksportuesit Shqiptarë në kërkim të tregjeve me vlerë të lartë.

Fermeri dhe exportuesit po hasin vështirësi cdo ditë e më shumë lidhur me shitjen e produktit si dhe standartin që ai duhet të ketë për konsumatorin. Për këtë qëllim në ambjentet e Hotel Fieri u organizua një takim nga Risi Albania e aktorë të tjerë mbi rrugët dhe format që duhet të ndiqen për të […]

“Doni Fruits” Kompania lider e eksportit te fruta-perimeve Shqiptare

Doni Fruits kompania lider e eksportit te fruta-perimeve shqiptare drejt tregut boteror vazhdon te mbetet e tille. Shifrat e kompanise per 6 mujorin e pare te 2019 jane vertete impresionuese ku ka nje rritje me afro 50% te eksportit ne 24 shtete te botes e krahasur kjo me vitin e shkuar. Jane rreth 600 kamione […]