Reduktimi i plastikes dhe biznesi kompleks i paketimit

Cili vend në Evropë mendoni se ka krijimin e mbeturinave më të larte për banore? Përgjigja mund tju befasojë. Danimarka, qytetarët e së cilës prodhojnë 777 kilogramë mbeturina për person çdo vit, krahasuar me mesataren evropiane prej 480 kilogramësh. Një vend tjetër skandinav, Norvegjia, është në vendin e dytë. Meqenëse Skandinavia është kaq e lidhur me të […]