Perdorni kanelle, me efekive kunder dhimbjeve se Ibuprofeni

Një temë mjaft e diskutuar është nëse ilaçet apo alternativat natyrore janë më të mira, në shërimin e dhimbjeve. Njëra del të jetë e sigurt, mirëpo pse të rrezikojmë me barëra të cilat kanë efekte anësore nëse alternativat natyrore janë më të sigurta por edhe aq efektive. Hulumtimi i ri tregon se pluhuri i kanellës […]

Mjalti me kanelle, kombinimi i duhur per shendet te mire

Për shekuj me radhë njerëzit kanë përdorur produkte natyrale për të trajtuar sëmundje të ndryshme. E ashtuquajtura mjekësi alternative ofron shumë zgjidhje që rezultojnë shumë më të suksesshme se trajtimi medicinal. Mjalti dhe kanella janë dy ndër produktet që kur bashkohen së bashku i sjell dobi të pafundme organizmit të njeriut dhe trajtojnë disa sëmundje. […]