Bletaria, Pasioni dhe tradita mposhtin veshtiresite e sektorit te embel

Të jesh në mesin e bletëve dhe të dëgjosh zhurmat e dhjetëra mijëra prej tyre dhe aromën e butë të mjaltit, është një përvojë që vetëm një bletarë mund ta përshkruajë më së miri. Bletaria eshte nje sektor fitimprures por nese nuk ke pasionin dhe nje lidhje te forte me bletet nuk mund te kesh […]