Ja si te dallojme peshkun e fresket!

Konsumator i peshkut mund të jetë shumëkush por jo të gjithë arrijnë ta dallojnë freskinë e këtij produkti apo të kuptojnë veçoritë që e bëjnë atë të konsumueshëm.  Për këtë arsye, ekspertë të mjekësisë veterinarë në FMV, UBT u vijnë në ndihmë konsumatorëve të ndryshëm dhe jo vetëm, duke informuar me disa këshilla praktike për […]

Kosova paralajmeron Shqiperine e Maqedonine me tarife per peshkun

Kanë kaluar më shumë se shtatë muaj që kur Kosova ka vendosur taksës 100 për qind ndaj Serbisë. E një taksë thuajse të ngjashme Kosova mund ta vendos edhe ndaj dy shteteve tjera fqinjë. Taksa ndaj Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriore është përmendur gjatë ditës së mërkurë. Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka paralajmëruar […]