Abuzimet me subvencionet ne bujqesi, BE vendos kontrollin e parcelave me satelitet “Sentinel”

Mashtrimet me subvencionet për sektorin bujqesor arrijnë në 80 milion euro vetëm në Itali. Sipas një raporti nga gjyqtarët e kontabilitetit, mjetet teknologjike për t’i monitoruar dhe  shmangur ato janë atje, por shumë pak i përdorin ato. Ne jemi aktivë në vetëm 5 provinca. Vetëm në tre vitet e fundit, autoritetet italiane kanë zbuluar një […]