Reklame:

OST Njoftim, Nderprerje energjie per konsumatoret ne Berat, Fier, Lushnje dhe Divjake

Njoftim për konsumatorët e Rrethit Berat, Fier, Lushnje dhe Divjake.

Në datën 1 tetor, në intervalin kohor 05:00-14:00 do të stakohen Zbarrat 110kV të Seksionit I + II – të, si
dhe Transformatori i Fuqisë 7.5MVA 110/35/6kV në N/stacionin Jagodinë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjatë kësaj kohë N/stacionet Jagodinë, Gorican, si dhe disa zona:

Në Rrethin Berat:
Ish komuna Allkaj: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkez, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnje, Gorican, Çiflik, Kuçovë, Pompat e Ujësjellësit Çiflik.

Në Rrethin Fier / Komuna Zharez,
Fidrat e Naftës, Lagjet: Kallmi, Verri, Vajkan, Imshte,
Fshatra: Jagodinë, Suk1, Suk 2, Arabaj, Marinez, Kuman, Vidhisht, Luar, Roskovec pjesërisht.

Në Rrethin Lushnje / Ish Komuna Kolonjë: Ardenicë, Vajkan, Kolonjë.
Ndërsa në intervalin kohor prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike N/stacioni Ardenicë, Subjekti Erzeni Sh.p.k.
subjektet “Ikona”, Fabrika Tullave “Fortis 2”, Raibon (VIVA),
Fabrika miellit “Mulliri Arte” (Agur Abdurrahmani).
N/stacionet Libofshë, Mertish, dhe Karavasta, si dhe zonat:

Në Rrethin Fier / Ish komunat Libofshë dhe Agim.
Në Rrethin Lushnje / Ish Komunat Remas, Gradishte, Kolonjë,fshatrat : Babunje, Gungas, Kryekuq, Fier Seman,
Karavasta, Kamenicë, Spolate, Mehallez, Bubullimë, Eskaj, Bitaj, Drenge, Gjonas, Halilaj, Kemishtaj, Mertish, Goricaj, Sopez, Ferras, Senez, Lufra, Hidrovori, Fshati Adriatik.

📌Njoftim për konsumatorët e Rrethit Berat, Fier dhe Lushnje.Në datën 1 tetor, në intervalin kohor 05:00-14:00 do të…

Gepostet von Operatori i Sistemit të Transmetimit – OST Albania am Sonntag, 29. September 2019